10 slavenības, kas aizmirsušas par diētām un uzresnējušas līdz nepazīšanai! FOTO

Kurš no mums nav aizskatījies uz slavenību luksusa dzīvi, kuri apmeklē visus visskaistākos notikumus un var atļauties dārgus ceļojumus? Bet mēs visi zinām, ka ne viss ir tik skaists, kā šķiet no pirmā acu uzmetiena.

Zvaigznes vienmēr ir žurnālistu uzraudzībā. Viņi var aizmirst par savu iecienīto sporta tērpu gājienam uz blakus esošo veikalu un viņiem pastāvīgi jārūpējas par to, lai viņi būtu formā. Kāda tur našķošanās naktī!

Tomēr daži cilvēki aizmirsuši par pēdējo punktu. Dažas zvaigznes mīl sevi kā tādas, kādas tās ir, un viņi ignorē sabiedrības viedokli. Lūk, dažas slavenības, kas ir kļuvušas neatpazīstamas formas maiņas dēļ.

1. Eva Polna

Pēc divu bērnu parādīšanās, jaukā un harmoniskā sieviete pieņēmusies svarā par 25 kilogramiem! Viņa apsolīja zaudēt svaru, bet vēlāk paziņoja, ka viņai patīk viņas ķermenis.

2. Džons Travolta

Seksa simbols, kurā sievietes visā pasaulē iemīlējās, uzaudzējis nodevīgu vēderu. Bet tu taču vari to “nodzīt”, Džon, mēs tev ticam!

3. Keitija Perija

Kad fani jau mazliet pierada pie viņas dīvainajiem tērpiem un izskata, viņa nolēma pārsteigt tos ar liekiem kilogramiem. Lai gan tas nav katastrofāli, bet vissvarīgākais – neaizrauties.

4. Nellija Furtado

Mēs no viņas to negaidījām. Kā karstā dieviete varēja pārvērsties par bumbiņu? Un pie visa vainīga šķiršanās no vīra.

5. Rianna

Riannai vienmēr bijušas apaļīgas formas, bet, acīmredzami, ne tik apaļīgas kā tagad. Un neatkarīgi no tā, cik fani ir sašutuši par viņas izskatu, dziedātāja nedomā par svara zaudēšanu.

6. Kristians Beils

Te aktieris tievē, te atkal izplūst līdz nepazīšanai, ka nespēj pat izsekot!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru